10 måder at få links til dit websted

By | februar 1, 2019

Få links til dit websted stiger trafikken og øger din rankings i søgemaskiner søgeforespørgsler.

Her er de 10 metoder jeg brugte til at få links til en af mine mapper:

1. bibliotek indsendelse

Hvis du ikke har tid til at gør det dig selv, bør du hyre nogle en til at gøre dette for dig, da dette er den bedste og sikreste måde at øge din ryg links.

2. link udveksling med andre webmastere

Dette er en langsom proces, og ikke altid gensidige sammenkædning er en god idé, årsag søgemaskiner lægger mere vægt på envejs links end to-vejs links. Stadig, det kan bringe dig DSO links, hvis du har hvad de skal udveksle med.

3. opbygge et netværk af hjemmesider og forbinde dem

Bygge flere websteder er altid en god idé, men pas på at være vært for dem på forskellige IP-adresser, ikke på den samme server, som søgemaskinerne vil tro du manipulere deres resultater og mest vil straffe dine websteder.

4. skrive artikler som denne. Du kan se i sidefoden min bio-box, der har 3 links. som du ser, jeg ikke skriver artiklen for ingenting.

5. opbygge en gensidig Register

Hvis du bygge en niche register relateret til dit websted, mange mennesker med lignende websteder til din gerne vil sende et link til det, og til gengæld, du kan bede om et link til dit websted.

6. opbygge et tema / skabelon til bruges scripts

Som WordPress, eller phpld. Sætte i sidefoden på temaet, dit link, som i “Designet af yourlink.com”. Hvis du ikke kan gøre en, kan du altid købe det fra folk, der kan. Catch her er til at annoncere det godt.

7. indlæg på fora, der giver dig mulighed for tho har en signatur

Du vil ikke få meget af side rang, som de fleste fora ikke har en høj sideplacering for deres tråde, men du vil opbygge en god række links, og som forums er generelt meget galede af søgemaskiner, bots vil følge links til dit websted og og gennemgå dine websted på en regelmæssig basis.

8. Lad kommentarer på Blogs og gæstebøger

Ikke misbruge den og begynde at spamme andre folks blogs eller gæstebøger. Bemærkninger til emnet, og så det ser ud som om du faktisk har noget at bidrage.

9. Skriv gode udtalelser

Ved at skrive og indsende udtalelser til websteder, du tidligere har købt produkter eller tjenester fra, kan du få høj kvalitet links til dit websted.

10. købe Links

Dette kan have en dramatisk effekt på din sideplacering og derefter din søgemaskine placeringer, hvis du kan få links fra PR6 + sites, men det eneste problem med dette er at de fleste links til salg er ofte for en nærmere fastsat periode, normalt en måned , og så du er nødt til at fortsætte med at købe dem for at bevare din højere sideplacering og ranglister.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.