Pakkekalender til kæresten – 8 gode gaveidéer

By | februar 19, 2019

Både børn og voksne har hvert år glæde af en pakkekalender. Mange forbinder pakkekalenderen med julehygge, og hvem siger nej til 24 gaver fordelt over 24 dage? Når der skal købes 24 gaver, kan det sagtens være svært at finde de sidste gaver. Det kan du få hjælp til i denne artikel. Her får du nemlig 8 konkrete gaveidéer til pakkekalenderen til kæresten. Vi har lavet guiden i kategorier, så der så vidt muligt er gaveidéer til alle budgetter.

Skønhedsprodukter

Vi bruger alle skønhedsprodukter i dagligdagen. Det kan være alt fra hårvoks til shampoo eller balsam. Det er muligt at købe masser af gode skønhedsprodukter, uden at de behøver at koste en bondegård.

Tøj

En anden fin gave til en pakkekalender er tøj. Det behøver ikke nødvendigvis være det helt vilde. Det kan sagtens ”bare” være et par handsker, sokker eller en hue. Det er muligt at finde til en rimelig pris rigtig mange steder.

Delikatesser

En fantastisk gave er delikatesser. Hvis du har en gourmetelskende kæreste, vil han/hun med stor sandsynlighed blive rigtig glad for en delikatesse eller to. Det kunne for eksempel være en lækker pesto, særlige kiks og så videre. Her er virkelig mange muligheder.

Isenkram

Der findes rigtig mange produkter inden for isenkram, der er oplagt at give i en pakkekalender. Det kan være alt fra en fin lille skål til et sæt bestik eller en vinoplukker. Hvad mangler din kæreste i køkkenet?

En bog

Hvis du har en kæreste, der er glad for at læse, så har han/hun helt sikkert talt om en ny og spændende bog på det seneste. Du kan både vælge at give en fysisk bog, en lydbog eller en e-bog. Her skal du bare tænke over, hvad din kæreste bedst kan lide.

Sjove gaver

Enhver god pakkekalender indeholder sjove gaver. Det kan være toiletbasket, kontorgolf, en boksebold til skrivebordet eller noget helt fjerde. Der findes et hav af sjove gaver online – det er bare med at begynde jagten!

Sportstøj

Hvis du har en kæreste, der elsker at dyrke sport, hvorfor så ikke give noget lækkert sportstøj? Igen behøver det ikke at være en dyr gave. Det kan være et par sportsstrømper eller et pandebånd. Det kan også være, at du kan finde en fed trøje på udsalg.

Til kontoret

Vi kan alle bruge nye ting til kontoret eller penalhuset. Et par lækre blyanter eller en god notesbog, er et par eksempler på gode kalendergaver til kontoret eller penalhuset.

Spar penge på kalendergaverne til Singles Day

Hvis du gerne vil give din kæreste nogle dyrere kalendergaver, kan du købe dem alle eller nogle af dem på Singles Day. Her nedsætter stort set alle butikker og webshops priserne på et stort udvalg af varer. Før du tager på shopping på Singles Day Danmark, bør du lave en plan for pakkekalenderen. Lav en liste med alle gaverne, så du er klar over, hvad du skal købe. Ellers kan det hurtigt blive forvirrende, og mange vil glemme nogle gaver. Sørg også for at holde godt øje med tilbud i dagene op til Singles Day, så du ved, hvor du kan få fat i varerne billigt. Du kan også blive inspireret af de mange Singles Day tilbud og så notere dine gaver ned undervejs.