Sådan Stop Ebay auktion Sniping.

By | februar 15, 2019

Hver dag, får ulykkelige tilbudsgivere slået til punch af auktion snigskytter som hopper i sidste øjeblik. Jeg ved, hvor irriterende det kan være, som jeg engang havde det ske for mig tre gange i træk på den samme vare! Ting er, at de eneste, der kan hjælpe de fattige tilbudsgivere er os, sælgerne.

Problemet.

Tilbudsgiverne vil byde på et element og derefter vente på dage, indtil den er færdig, kun for at have en anden overbyde dem i sidste øjeblik. I en traditionel auktion på en reel auktionshus, dette ikke et problem overhovedet, da auktionen holder går, indtil alle har budt på så meget som de vil, og auktionarius double-checks med den klassiske sætning “kommer, går, væk”.

Problem på eBay er forårsaget af den faste længde af tid, at auktioner på Ebay’s sidste, og det faktum, at de ikke er udvidet betydeligt, hvis nogen lægger en ny bud i sidste få sekunder af auktionen. Forestil dig selv en reel auktionshus arbejdede på den måde, at lade folk råbe “50 cent mere!” i sidste sekund og vinde en vare. Det ville simpelthen være urimelige, og mange købere mener, det er uretfærdigt på eBay også.

Løsninger.

Indtil eBay beslutter sig for at løse problemet (og nu er det ser usandsynligt, at de nogensinde vil), er du den eneste der kan gøre noget for din købere.

Første off, kan du opfordre din købere bruge Ebay’s proxy budgivning system som det var hensigten. Tanken om systemet er, at de angiver den maksimale, de er villige til at betale for en vare og eBay pladser bud til dem automatisk op til maksimalt. De er ikke meningen at komme tilbage og byde en ekstra dollar hver gang de får overbyde.

Hvis din tilbudsgivere er vil budgivning høj nok, så ingen sniper selv komme og slå dem-fordi de vil have sat maksimale Dobbeltbekkasin niveau i deres sniping software til mindre end den normale tilbudsgiver maksimalt. Ændre den måde, folk bruger eBay er svært, selv om.

Et alternativ er at holde øje med der er at byde på din auktion, og annullere bud fra kendte snigskytter – men det kræver du at være omkring højre ved auktionens udløb at annullere deres bud. Også kan du indstille din auktion afsluttet engang hvor tilbudsgivere vil være omkring, så de kan overbyde snigskytter selv. Det er god business fornemmer alligevel – de fleste af udbudsprocessen altid finder sted i sidste par timer på en auktion.

En nemmere måde at forpurre tilbuddet snigskytter er at tilbyde ‘Second Chance’ salg til tilbudsgivere, der får overbudt af en snigskytte i sidste øjeblik. Dette er godt for dig, og for dem – de stadig komme til at købe den vare, de ønskede, og du har lige lavet to salg: en snigskytte og en til dem.

Når du har solgt dine varer, men du måske være ked af at finde, at en af dem får vendt tilbage til en refusion. Vores næste e-mail vil vise dig hvordan du slår disse afkast i overskud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.