Hvorfor du skal bruge et hjem Ansvarlig lånekapital

By | juli 20, 2021

Hvis du har en IRA (eller lignende pensionsfond), og tegne et lån mod det, vil din rente betalt på lånet være fradragsberettigede, men hvis du tager et lån til et hus, vil renten ikke. Hvis du bruger din variable rente i stedet for en fast rente, kan renten gå op som markedet ændrer sig. Og hvis du bruger din variable rente til at konsolidere din resterende gæld, er du sandsynligvis sprede beløbet over en længere periode end den oprindelige gæld. Yourcredit score er genereret fra oplysninger om ting som kreditkort, hjem lånekapital, bankkonti, og andre lån. Det er en tre-cifret nummer, der spænder fra 300 til 850, der viser din kredit historie, og giver långivere en idé om, hvordan du betaler din gæld. Kredit score er ikke en del af din indkomst eller aktiver; I stedet er de en beregning af din kredithistorik.

Låne penge er svært nok for folk med god kredit; mennesker med dårlig kredit rådes ofte til at løbe væk fra det. Men selvom du tidligere har lavet fejl, behøver du ikke nødvendigvis løbe væk fra kredit. Kreditorer se på dig mere positivt, hvis du spreder din gæld i stedet for at fjerne det.

Hvis du ejer et hjem, og du har lavet nogle fejl i fortiden, et hjem ansvarlig lånekapital eller kreditlinje kan hjælpe dig med at håndtere din kredit svagheder. Et hjem ansvarlig lånekapital er et lån, der bruger egenkapitalen i dit hjem som sikkerhed. Da dit hjem er sikkerhed, långivere er mere tilbøjelige til at godkende en ansøgning om et hjem ansvarlig lånekapital. Da hjem egenkapital kreditlinjer er bakket op af værdien af dit hjem, og da dit hjem er ofte din sikkerhed, kan disse kreditlinjer være meget gavnligt for dig.

Mens denne form for program kan have mange fordele, kan det også forårsage et fald i din kredit score, hvis du ikke foretager betalinger til tiden. Sørg for, at du helt forstår vilkårene i kreditlinjen, før du bruger det med dit hjem som sikkerhed. Nogle ting, du skal holde øje med, er ture, der slutter, før kreditlinjen betales; samt usædvanlig kortaktivitet. Hvis du betaler en egenkapital linje på dit hjem og derefter åbne en kreditlinje, vil du ende med at skylde penge igen, og vil sandsynligvis have en bedre rente på disse linjer.

Hvis du vælger et kreditkort og ikke er i stand til at betale saldoen, kan du bare skære ned på kortaktiviteterne og undgå manglende betalinger igen. Kreditorer er mindre tilbøjelige til at have kriminelle betalinger på et kreditkort end din typiske gammeldags regningen betalingsprogram. Og da kreditkortet ofte holdes som sikkerhed for dit hjem eller andre værdifulde aktiv, kan denne form for program sætte dig i en farlig position, hvis overhovedet du standard på det. Dette er endnu en grund til, at det er meget vigtigt at foretage betalinger til tiden!

En af grundene til, at din kreditværdighed er så vigtig for din økonomiske velvære er, så du vil være i stand til at få en god handel på et hjem, når du er klar til at foretage dette køb. Mange gange alle planerne for en kommende ferie er sat på en svært at få tur. Selvom du måske tror, at dine penge bliver så værdifulde, er det sidste, du ønsker, en tur, der ikke ser ud til at være meget sjov for dig. Af denne grund, du ønsker at sikre, at du ikke er faldet for meget i interesse, når du beslutter dig for at tage denne ferie.

Selv om det kan være en god idé for dig at bruge et lån til at få et andet kreditkort, hvis du er bagud i dine betalinger, kan det medføre mange problemer, som omfatter at sænke din kredit score, og hvis du ikke foretager betalinger til tiden, kan dette tilføje renter til dit lån, som du ikke har råd til. Du kan gå gennem livet med en mindre end ønskelig kredit score, eller du kan gøre vises med en stor kredit score som mange andre gør, men ved hjælp af kredit kommer med ansvar. Brug det med omtanke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.