Sådan downloader du de bedste Android-lydbøger

By | december 15, 2021

Lydbøger bliver stadig mere populære hos folk, der køber dem til deres bærbare computere og personlige computere. Lydbøger er et glimrende alternativ til traditionel læsning. Selvom de kan høres på bånd, leveres lydbøger digitalt og er stort set de samme som traditionelle bøger. Mange af de bedste forfattere gør nu lydbøger tilgængelige til download på internettet. Mens de fleste af dem kan downloades gratis, udgivere og forfattere med større popularitet kan opkræve et gebyr pr download.

Programmet “Bøger på bånd” giver dig mulighed for at vælge mellem hundredvis af bedst sælgende lydbøger eller fiktionsbøger. Du kan vælge fiktion eller faglitterære bøger og kan indstille din download tid. Applikationen fungerer ligesom iTunes. Du kan også downloade lydbøger fra webstedet Bøger på bånd. Dette giver dig mulighed for at finde den bedste måde at downloade de bøger, du leder efter.

Lydbøger kan downloades i mange formater. Nogle er gratis, mens andre opkræver et gebyr. Lydbøger kan også lyttes til via en computer. Mange moderne computere indeholder den nødvendige software til at tillade lydbøger, der skal afspilles. Softwaren skal hentes til computeren, hvis den ikke findes på computeren. Du kan downloade Mimeos-softwaren ved at få adgang til det indbyggede højttalerikon, der er placeret på systembakken.

Google Play Bøger, en anden stor hjemmeside, hvor lydbøger kan downloades, er også gratis – du kan lytte til lydbogen om geggo her. Google Play Bøger kan downloades til Android-smartphones. Du kan finde bøger på Google Android-markedspladsen. Der vil sandsynligvis være flere titler, der interesserer dig.

Mange mennesker foretrækker at lytte via deres mobiltelefoner til lydbøger. Dette skyldes, at lydbøger er nemmere end at downloade dem til deres computere eller Bluetooth-headset. Slut telefonen til internettet med et trådløst højhastighedsnetværk (GSM, CDMA, TDMA), hvis du foretrækker at læse lydbøger direkte fra den mobile enhed. Disse netværk giver dig adgang til Google Play Bøger til lydbøger direkte fra din telefon. Når filerne er downloadet, kan du begynde at læse dine yndlingsbøger.

En anden funktion, som Smart Audiobook Player på Google Android har, er evnen til at justere afspilningshastigheden. De fleste lydbøger er beregnet til at blive læst langsomt. Men hvis du foretrækker hurtig fiktion, kan du ændre afspilningshastigheden. Nogle mennesker er utilpas med tanken om at ændre afspilningshastigheden, hver gang de læser. De drm-fri lydbøger, der er tilgængelige på denne Android-smartphone, er gode tilføjelser til samlingen af lydbøger, du kan få til din telefon.