En bil er svær at undvære – sådan får du råd

By | september 10, 2018

Det er en kendsgerning, at mange mennesker har brug for passende former for transport til at pendle til og fra deres arbejdspladser. Hvis du er ligesom de fleste mennesker, er din bil en af de største udgifter, du vil have ved siden af dit hus. I al den forskning jeg har gjort på privatøkonomi, kan hvordan du går om at købe en bil have en stor indvirkning på din kredit og finansielle billede. Hvis du gå om at købe en bil den forkerte vej, kan det sætte dig i en økonomisk belastning, som vil være vanskeligt at inddrive fra.

Kan du råd til det?

Da dette skrives gør gennemsnitlige amerikanske omkring 33.000 pr. år. De fleste helt nye biler koster mere end 12.000. Det betyder, at udgifterne til en splinterny bil udgør en stor procentdel af den årlige indkomst foretaget af de fleste amerikanere hvert år. De fleste mennesker har ikke råd til at betale 14.000 op foran for en helt ny bil, så mange vælger at få billån. Når du tage hensyn til den interesse, der skal betales, kan det tage så lang tid som 7 år for den gennemsnitlige arbejdstager at afbetale lånet. På samme tid, bilen vil afskrive i værdi, og vil være værd at meget lidt, når det er betalt i forhold til den oprindelige værdi.

Jobsikkerhed

Det er også vigtigt at huske, at de fleste mennesker ikke holder deres job for syv år. Mange mennesker, især dem, der er unge voksne, kan arbejde flere arbejdspladser inden for et enkelt år. Dette viser en manglende stabilitet, og det er nemt at komme ind i en økonomisk belastning, hvis økonomien pludselig oplever en afmatning og arbejdspladser blive sværere at finde. Det er grunden til at du bør undgå billån og overveje at købe brugte køretøjer i stedet. Der er mange fordele ved at købe en brugt bil i stedet for en ny.

Fordelene ved at vænne

Brugte biler har tendens til at være langt billigere end helt nye biler. På grund af dette er de nemmere at spare penge for. De vil ofte blive solgt af private ejere i stedet for en virksomhed, og ejeren er tilbøjelige til at være meget mere fleksibel. Du sparer penge, fordi du køber en bil på en engrospris. I modsætning til en billån behøver du ikke at betale renter, når du køber en brugt bil. På samme tid er der nogle ulemper ved at købe en brugt bil. Brugte biler vil ofte have et stort antal miles på dem, og er meget mere tilbøjelige til at opdeling hurtigere end nye biler. Dette kan efterlade dig skulle foretage dyre reparationer.

Kan ikke https://lånhurtig.dk/ Addon

Brugte biler har ikke de indstillinger, du vil få med nye biler. Farven og andet tilbehør kan ikke vælges, og hvad du ser, er hvad du får. Mens der er lidt du kan gøre ved det, kan du have en mekaniker kontrollere den brugte bil før køb det at sørge for der er ingen mekaniske problemer. Hvis transmissionen går ud, det kan koste dig langt over 1000 for at få det faste, og dette kunne sætte dig ind i en økonomisk belastning. Du skal købe brugte kvalitetsbiler fra virksomheder, som har ry for at gøre gode biler.

Betale den sande værdi, ikke hvad du fortalte

Du bør også tjekke bluebook værdien på en brugt bil, du er interesseret i at sørge for den pris, ejeren er bede om er ikke at høj. Hvis værdien bluebook på en bestemt bil er 3.000, ikke købe det fra en ejer, der beder om 4000, medmindre der er en god grund til at gøre dette. Billån bør undgås for enhver pris, medmindre du har et stabilt job, en høj indkomst eller en stor mængde af besparelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.