For at undgå sådanne problemer

By | marts 15, 2021

Hvis du er ny til cykling, så den brede vifte af de bedste hjelme til cykel kan overvælde dig. Giro Vanquish MIPS Aero er en af de mest teknologisk avancerede cykelhjelme på markedet og er fyldt med funktioner til at strømline luftstrømmen for reduceret træk og øget aerodynamisk. Eps-skum med multitæthed plus MIPS Sfærisk yder beskyttelse mod en række påvirkninger. Indførelse af et nyt Fluid Inside-system, der giver bedre beskyttelse mod både lineære og roterende påvirkninger. Takket være 26 store luftventilationer giver uovertruffen luftventilation, og Kask behandler alle de indvendige foringer af Mojito med en antibakteriel og antimikrobiel beskyttelsesproces, der forhindrer bakterier og bakterier ophobning. Den Kask Mojito er den bedste hjelm til cykler udstyret med en ECO-Læder Chinstrap med en hage pad, anti-allergisk, og vaskbar chinstrap, som hjælper med at bekæmpe hudirritation.

Stropperne er lavet af et nylon-lignende materiale med en høj tråd tæller og ikke scuff huden. Hjelmen er specielt konstrueret til at tilbyde høj ydeevne til både bane- og triatlonbrug. Kask Mojito er en af de premium hjelme specielt udviklet til cykelentusiaster for at levere ultimativ sikkerhed og komfort. Den Kask Mojito har en innovativ ‘In-molding’ system, slutter sig til den indre polystyren hætte til den ydre MIT polycarbonat en, sørg for bedre Shock Absorption. Polycarbonatdækslet er en funktion i Kask’s MIT-teknologi og beskytter hætten, ringen og hjelmens bagside, hvilket sikrer fuldstændig beskyttelse.

En god måde at gøre dette på er med Base Camp pendler hjelm, som har en aftagelig rød baglygte, der skinner i to tilstande, stabil eller blinkende. Jeg anbefaler også Topeak Tail Lux Helmet Light, hvis du leder efter letvægtsprodukter. Spejlet er også meget let med en vægt på 24g, og du skal føle dig meget behagelig med det. Der er tre førende kategorier, og du kan finde fremragende eksempler på hver: Road hjelme er slanke og prioritere udluftning og lav vægt. YAKKAY blev introduceret i 2008 fra en vision om at få flere til at bære cykelhjelme. Så næste gang du træder ud for at gå på arbejde, skal du sørge for at have enten din kører viser eller din cykelhjelm på – forvisset om, cykelairbag vil din krop takke dig for det!

I betragtning af mit held, kunne jeg have været kørt over af den næste forbipasserende bil, så jeg tror den gode samaritaner skulle have flyttet mig. 11 Wind Tunnel ventilationskanaler kanal luft internt over hovedbunden for at holde dig afkølet. 12-port ventilationssystem kanaler køleluft over hovedet. Den primære funktion af en cykelhjelm er at beskytte dit hoved. Det er en af de bedste hjelme til landevejscykling med Up / Down Adjustment System giver den mest præcise og komfortable pasform af enhver hjelm på grund af sin unikke dobbelt pivot design. Mountainbike hjelme levere mere dækning for nedbrud, er mere sandsynligt, og som regel har et visir. Og på grund af dette vil du også se, at dette ikke bliver nødt til at blive registreret hos afdelingen for motorkøretøjer, og det vil ikke have en nummerplade enten. Disse veje vil enten have skarpe småsten eller sten spredt på det, eller vil blive revnet, eller fuld af huller.

MET har trukket på deres erfaring og ekspertise i at skabe de bedst mulige hjelme for børn at skabe Genio. Hjelme kommer i forskellige størrelser varierende fra små, mellemstore og store eller udvidede størrelser. Shop online, eller kom ind i butikken for at prøve en af disse hjelme på personligt. Disse lette og kompakte hjelme er designet til at reducere træk og samtidig give nem bevægelse og er perfekte til deltagere i triatlon eller konkurrencedygtige cyklister på landeveje. I en perfekt verden, ville alle chauffører være fuldt opmærksomme på alle andre omkring dem, herunder cyklister. Hvor meget skal du betale? Leder du efter en no-dikkedarer hjelm, der gør jobbet uden at kalde for meget opmærksomhed på sig selv? Mens de mindre tekniske langrendsspor udgør en mindre risiko for et højhastighedstog, jo større efterspørgsel på din udholdenhed betyder, at du har brug for meget bedre ventilation for at holde hovedet koldt under hele en begivenhed. Normalt er der ikke behov for en cykelhjelm med for- og baglygter, men det øger stadig sikkerhedsfaktoren.