økonomi og sjov

By | december 20, 2018

Hvis du er på udkig efter et køretøj, der kunne ses som en lys og glad lille bil, ville så Toyota Echo være den rigtige en for dig. Toyota Echo er et køretøj, der er rummelig, pålidelig og økonomisk. Sikkert, dette køretøj kunne være form for køretøj, der ville passe en college studerende budget. Dette køretøj er blevet designet og fremstillet for at konkurrere med Chevrolet Metro, Daewoo Lanos, Dodge Neon, Ford Focus, Honda Civic, Hyundai Accent, Kia Sephia, Mazda Protégé, Mitsubishi Mirage, Nissan Sentra, Saturn SL, og Suzuki Swift.

Toyota har ændret sin marketingstrategi for dette køretøj. I år, har virksomheden automotive markedsføring sine køretøjer med en tung og standard form for strategi. Med Toyota Echo, har det dog ændret sit humør og markedsføres dette køretøj med sjov og økonomi på sin side.

Toyota Echo har en front-end, der ligner den Ford Focus forlygter og hældning, dog med forskellen at det er mere tiltrækkende og er ikke så strakt som sidstnævnte. Samlet set er Toyota Echo en lille endnu stilfuld bil. Ifølge Toyota Echos interiør er det interessant at bemærke, at bilfabrikanten havde placeret og monteret køretøjets målere højt over radio i midten af instrumentbrættet som er vidt forskellig fra standarden, og som bilproducent mener vil hjælpe med at reducere øjentræthed og reducere mængden af tid til at skifte fra at se vejen til overvågning hastighed. Dette køretøj idræt en relativt stor interiør i sedan entry level. Det har kapacitet til at tage i op til fem personer i sin rummelige interiør, sport polstring bærer farve grå. Ifølge sin last volumen, Toyota Echo har 13,6 kubikfod af dette og tilføje op i flere rum er Opdel bageste klapsæder.

Toyota Echo kommer med standard udstyr, som indeholder i sin liste aerodynamiske multi-reflektor halogen forlygter, farve-indtastet front og kofangere bagtil og dørhåndtag, dobbelt sort udvendige førerspejle, vinduesviskerne med tåge funktioner, en tonet glas, P175 / 65R14 dæk på stålfælge med fuld hjul dækker, et center instrument klynge med en speedometer, en brændstofmåler, en digital LCD kilometertælleren med twin tripmeters og advarsel lys, dobbelt solskærme med spejl, stof-klippede 4-vejs justerbar forreste og bageste sæder med justerbare nakkestøtter, en tilt rat, driver og front passager airbag supplerende fastholdelsesanordning, center konsol stuverum, dobbelt handske rum, en front passager plads under sædet opbevaring bakke, dobbelt front og bagerste kopholdere, og en Deluxe AM / FM ETR med fire talere.

Shopping for Toyota Echo dele og Toyota Autodele har været uhyre let af let at navigere stedet leveret af betroede og førende auto dele fabrikken, der driver sin forretning online. En problemfri og bekvem shopping oplevelse er meget godt dækket til af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.